O noua inregistrare video care il infatiseaza pe Saddam Hussein pe o targa, cu o rana la gat, a fost publicata pe Internet, relateaza BBC. Inregistrarea video neoficiala, cea de-a doua data publicitatii dupa executia fostului dictator irakian, la 30
O noua inregistrare video care il infatiseaza pe Saddam Hussein pe o targa, cu o rana la gat, a fost publicata pe Internet, relateaza BBC. Inregistrarea video neoficiala, cea de-a doua data publicitatii dupa executia fostului dictator irakian, la 30 decembrie, prezinta fata lui Saddam Hussein acoperita de sange. Fostul dictator este acoperit cu un cearsaf care este dat la o parte pentru a putea fi filmat. „Atunci cand camera video s-a apropiat, cearsaful a fost dat la o parte pentru a se putea vedea sangele precum si o rana deschisa la gatul sau, probabil in urma executiei“, a relatat BBC, descriind imaginile inregistrate care au o durata de mai putin de jumatate de minut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.