Considerat cel mai bun jucator al echipei in sezonul de toamna, Bogdan Mara a parasit Aradul chiar in ziua reunirii lotului antrenat de "Fiara" Marius Lacatus. "Luni era ultima zi in care trebuia sa le dau un raspuns celor de la Urziceni, lucru pe ca
Considerat cel mai bun jucator al echipei in sezonul de toamna, Bogdan Mara a parasit Aradul chiar in ziua reunirii lotului antrenat de "Fiara" Marius Lacatus. "Luni era ultima zi in care trebuia sa le dau un raspuns celor de la Urziceni, lucru pe care l-am si facut. In curand voi implini 30 de ani si am nevoie de stabilitate. Nu pot afirma ca la UTA nu as fi gasit-o, insa modul cum am fost tratat in ultimele zile mi-a dat de inteles ca la Arad nu mai este nevoie de mine", a explicat Mara, care a adaugat ca se desparte de "Batrana Doamna" cu inima stransa, deoarece l-a ajutat mult intr-un moment greu al carierei sale. Cert este ca atacantul va semna cu Unirea Urziceni un contract valabil pe trei ani si jumatate in valoare de 700.000 de euro, plus o vila la cheie si o parcela de teren intr-o zona rezidentiala, in vreme ce UTA se va alege cu numai 100.000 de euro, cat reprezinta clauza de reziliere a contractului. Altfel, la reunirea lotului s-au prezentat deja ex-dinamovistul Pascovici, nigerianul Eze si "elvetianul" Todea, pe lista de asteptare mai fiind dinamovistul Mihut, Varga (Wisla Cracovia) si angolezul Loco.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.