De Sfantul Ion, indragitul interpret de muzica populara, Ionut Dolanescu a avut alaturi 100 de invitati, pe care i-a invitat la un adevarat festin, cu bucate alese, nenumarate carafe de vin si, bineinteles, muzica folclorica de cea mai buna calitate.
De Sfantul Ion, indragitul interpret de muzica populara, Ionut Dolanescu a avut alaturi 100 de invitati, pe care i-a invitat la un adevarat festin, cu bucate alese, nenumarate carafe de vin si, bineinteles, muzica folclorica de cea mai buna calitate. Dupa o perioada cu foarte multe concerte, artistul a profitat la maxim de aceasta zi pentru a se relaxa alaturi de cei dragi si si-a "incarcat bateriile" pentru ca peste doua saptamani sa porneasca intr-un turneu de 10 zile in Israel. Incepand cu 1 februarie, Ionut Dolanescu, impreuna cu Loredana si trupa Agurida, va canta pentru comunitatea de romani stabiliti acolo dar si pentru toti cei care apreciaza muzica populara romaneasca.

Duminica trecuta, de Sfantul Ion, indragitul interpret de muzica populara Ionut Dolanescu si-a strans alaturi cei mai apropiati prieteni, peste 100 de persoane, pe care i-a invitat la un adevarat festin, cu bucate alese, nenumarate carafe de vin si, bineinteles, muzica folclorica de cea mai buna calitate. Ionut a petrecut intreaga noapte pe ritmurile orchestrei conduse de George Patrascu alaturi de cei doi parinti ai sai, Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, si de prieteni nu mai putin celebri, printre care Mariana Ionescu de la Craiova, Maria Buza, actorul Ioan Mihai, Simona Dinescu, Claudia Ghitulescu, Nelu Zidaru si indragitul flautist de la Chisinau Cezar Cazanoi. "In fiecare an eu si tata serbam cu mare fast ziua de Sfantul Ion, o zi care reuseste sa ne aduca mereu impreuna. Oriunde ne-am afla, pe 7 ianuarie ne intalnim si petrecem alaturi de cei mai buni prieteni si de familia noastra care, raspandita in toate colturile lumii, se reuneste pentru aceasta zi. Anul acesta am trait bucuria de a sarbatori alaturi de ambii parinti si am simtit ca este cu adevarat o zi deosebita", marturiseste artistul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.