ca dorea de mai multa vreme sa ajunga in Emirate, locul unde obisnuia sa mearga in concediu. Ex-stelistul l-a adus la Al-Ain si pe Massimo Pedrazzini, cu care a colaborat la Steaua, dar si la Steaua Rosie Belgrad. Conform presei locale, Zenga va avea
ca dorea de mai multa vreme sa ajunga in Emirate, locul unde obisnuia sa mearga in concediu. Ex-stelistul l-a adus la Al-Ain si pe Massimo Pedrazzini, cu care a colaborat la Steaua, dar si la Steaua Rosie Belgrad. Conform presei locale, Zenga va avea un salariu de 1,25 milioane de euro pe sezon.
- Cum v-au primit cei de la Al-Ain?
- Foarte bine. Am vorbit cu ei inca din luna mai. Stiu foarte bine care e situatia aici si care e nivelul fotbalului, pentru ca vin de doi ani consecutiv in concediu in Dubai. Am primit o casa foarte frumoasa si sunt multumit de alegerea pe care am facut-o.
- Multi antrenori se plang de nivelul scazut al fotbalului in acea regiune. Cand si-a reziliat contractul cu nationala Kuweitului, Mihai Stoichita a declarat ca sunt foarte putini jucatori profesionisti.
- Pai de ce nu spun tot la fel antrenorii atunci cand vin? De ce mai accepta sa munceasca aici? Sa va spun ceva: cand am acceptat sa antrenez in Romania, toti prietenii din Italia s-au mirat. Cum adica Romania? Iar eu le spuneam de Dica, de Ghionea sau de Ogararu. Au ras atunci... Uite ca acum Ogararu e la Ajax si Fiorentina il vrea pe Dica.
- Deci nu regretati perioadele petrecute in campionate precum cel al Romaniei.
- In niciun caz. M-am simtit foarte bine peste tot pe unde am antrenat. Pana acum, o singura echipa m-a concediat: Steaua.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.