Cu ani buni in urma, Andreea Antonescu si Andreea Balan faceau valuri printre adolescenti in formula Andre, tatal uneia dintre componente avand inspiratia de a le pune la inaintare imaginea de pustoaice obraznice. Trupa s-a destramat intre timp, de
Cu ani buni in urma, Andreea Antonescu si Andreea Balan faceau valuri printre adolescenti in formula Andre, tatal uneia dintre componente avand inspiratia de a le pune la inaintare imaginea de pustoaice obraznice. Trupa s-a destramat intre timp, de vina fiind, ca mai in toate cazurile de acest gen, neintelegerile aparute intre cele doua fete. Insultelor si chiar paruielilor dintre ele li s-a adaugat scandalul Andreei Antonescu, roscata din trupa, care, patrunsa de fiorul dragostei, a fugit de acasa impreuna cu iubitul ei de atunci, Iustin. Conflictele s-au mai atenuat apoi, cele doua cantarete revenind la sentimente mai bune. Ele au exclus insa o reeditare a trupei care le-a facut celebre, aparand pe piata cu materiale separate. Daca Andreea Balan a fost cat de cat consecventa, lansand periodic cate o piesa noua, Andreea Antonescu nu a perseverat cu vechile preocupari. Ea a revenit cu o melodie R&B, dar semisuccesul sau a expirat in cateva luni, nefiind intretinut de alte proiecte.

Sentimental sta bine, financiar nu se plånge
In ce priveste viata sa amoroasa, Andreea a renuntat intre timp la nabadaiosul Iustin si s-a cuplat cu fiul unui om de afaceri din Slatina, pe nume Traian Spaak, cu care s-a afisat in mai multe randuri pe la divese chermeze mondene. Cei doi locuiesc impreuna de mult timp si si-au petrecut Sarbatorile intr-o statiune de pe Valea Prahovei. Andreea se declara implinita in dragoste: „Ne merge bine, ne iubim si sunt fericita“. Familia lui Spaak provine din satul Potcoava, de pe langa Slatina, si a dezvoltat in zona o afacere profitabila, detinand cateva carmangerii sub numele „Spar“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.