Compania Cocor Turism va deschide la inceputul sezonului estival din acest an, la Neptun, un centru multifunctional de agrement pentru care a alocat investitii de sapte milioane de euro. "Centrul va avea o suprafata de 800 de metri patrati si va incl
Compania Cocor Turism va deschide la inceputul sezonului estival din acest an, la Neptun, un centru multifunctional de agrement pentru care a alocat investitii de sapte milioane de euro. "Centrul va avea o suprafata de 800 de metri patrati si va include un club, o sala de conferinte cu 500 de locuri, un salon de relaxare si wellness, iar la etajul trei o piscina cu acoperis glisant. Investitia totala depaseste sapte milioane euro, iar complexul va fi functional la 1 iunie", a declarat Nicolae Moroianu, directorul hotelului Cocor, citat de Mediafax. Compania mizeaza pe prelungirea perioadei de ocupare a hotelului dincolo de lunile de vara, in urma deschiderii centrului. "Noi am functionat si anul trecut timp de cinci luni, dar speram ca prin acest centru sa atragem turisti mai devreme de 1 mai si sa ajungem cu sezonul pana la sfarsitul lunii noiembrie", a spus Moroianu. In afara de hotelul Cocor, in portofoliul societatii de turism se mai afla hotelul Ovidiu din Neptun si vila V5 din Eforie Nord. Actionarul majoritar este compania Cocor din Bucuresti, cu 69% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.