Prestatiile bune ale celui care l-a inlocuit pe Carlos in finalul anului trecut si accidentarea lui Andrey l-au facut pe Mihai Stoica sa reconsidere pozitia lui Cernea. Managerul general al FC Steaua a declarat ieri ca Cernea este cel mai bun portar
Prestatiile bune ale celui care l-a inlocuit pe Carlos in finalul anului trecut si accidentarea lui Andrey l-au facut pe Mihai Stoica sa reconsidere pozitia lui Cernea. Managerul general al FC Steaua a declarat ieri ca Cernea este cel mai bun portar din Liga I.
"Cernea e cel mai bun portar din Romania. A fost altul care sa joace intr-o competitie de asemenea anvergura precum Liga Campionilor? Nu! Atunci dati-mi voie sa-l proclam cel mai bun portar din Romania. Nu vorbesc despre alti portari, dar pe Cernea nu l-am vazut sa faca vreo gafa", a spus Stoica. Acesta a adaugat ca nu este interesat de declaratiile portarului Carlos Alberto Fernandes din presa portugheza, afirmand ca a vorbit cu agentul acestuia, Carlos Goncalves, care i-a transmis ca jucatorul este de acord cu rezilierea pe cale amiabila a contractului. "Carlos a indeplinit multe conditii, dar a avut si cateva lacune comportamentale", a spus Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.