Transparenta in familia Columbeanu atinge un nou prag. Monica Columbeanu este de acord ca nasterea fiicei sale, care este iminenta, sa fie transmisa in direct de postul care a consacrat familia - B1 TV. In acest sens, postul respectiv a inainta
Transparenta in familia Columbeanu atinge un nou prag. Monica Columbeanu este de acord ca nasterea fiicei sale, care este iminenta, sa fie transmisa in direct de postul care a consacrat familia - B1 TV. In acest sens, postul respectiv a inaintat o solicitare catre Consiliul National al Audiovizualului ca acesta sa accepte transmisia in direct a intregului proces de marire a familiei Columbeanu.
Cererea vine dupa ce postul B1 TV a fost amendat de CNA cu 25.000 RON pentru transformarea Revelionului de la familia Columbeanu intr-o lunga emisie de publicitate directa pentru unul din produsele fabricii lui Iri: betonul care se incheaga repede.
Intreaga natiune asteapta cu sufletul la gura decizia CNA, care poate sa deschida un capitol nou in transmisiile televizate prin difuzarea de scene intime, interventii medicale, coborand conceptul de reality-show in zona biologicului frust.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.