Desi deunazi lasa sa se inteleaga ca nu mai conteaza pe serviciile lui Buga, patronul rapidistilor, George Copos, s-a "sucit" la 180 de grade, spunand ca atacantul va continua cu gruparea de lana Podul Grant. "Buga a dovedit ca este un mare rapidist,
Desi deunazi lasa sa se inteleaga ca nu mai conteaza pe serviciile lui Buga, patronul rapidistilor, George Copos, s-a "sucit" la 180 de grade, spunand ca atacantul va continua cu gruparea de lana Podul Grant. "Buga a dovedit ca este un mare rapidist, care isi doreste sa ramana la Rapid si va ramane aici", a spus Copos, nu de acelasi lucru fiind convins insa si in privinta armeanului Artiom Karamian, al carui contract a expirat la 31 decembrie 2006. I-am facut o oferta de nerefuzat. I-am dat 970.000 de euro pentru trei ani si jumatate, dar refuza sa semneze noul contract, sustine Copos, contrazis insa de mijlocasul stanga, care zice ca, de fapt, n-ar fi vorba decat de 80.000 de euro pe sezon, fiind astfel tentat sa dea curs ofertei de 300.000 de euro pe an venita de la Poli Timisoara. Altfel, surprinzator, principalul finantator al "ferovia-rilor" s-a reimpacat cu actionarul Jean Valvis, care, in urma Adunarii Generale de luni, va contribui la majorarea capitalului social cu suma de 700.000 de euro. Din acesti bani, clubul giulestean va plati datoriile restante catre stat, transele catre Sportul Studentesc pentru jucatorii Costin Lazar si Mazilu, precum si o parte din posibilul transfer de la Omonia al mijlocasului macedonean Vlatko Grozdanovski.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.