Fostul premier Adrian Nastase si fostul consilier prezidential Dan Iosif sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire, alaturi de alti zece parlamentari, in ceea ce priveste traficul ilegal de obiecte din tezaurul dacic. Informatia
Fostul premier Adrian Nastase si fostul consilier prezidential Dan Iosif sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire, alaturi de alti zece parlamentari, in ceea ce priveste traficul ilegal de obiecte din tezaurul dacic. Informatia a fost confirmata de catre seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ, Marius Iacob. Dosarul este, in prezent, in stadiul efectuarii de acte premergatoare inceperii urmaririi penale, dar va fi finalizat in maximum o luna, da asigurari procurorul Marius Iacob. Acesta a facut declaratiile referitoare la implicarea lui Adrian Nastase si Dan Iosif cu ocazia recuperarii a patru bratari dacice din aur, care au fost rascumparate de catre statul roman de peste hotare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.