Despre succesul noului Passat e inutil sa mai vorbim. A rupt gura targului in toata Europa, inclusiv la noi. A venit apoi Passatul Variant. Si el cu succes garantat, pentru familistii cu bun gust si dare de mana. Ei bine, acum a iesit la lumina si Pa
Despre succesul noului Passat e inutil sa mai vorbim. A rupt gura targului in toata Europa, inclusiv la noi. A venit apoi Passatul Variant. Si el cu succes garantat, pentru familistii cu bun gust si dare de mana. Ei bine, acum a iesit la lumina si Passat R36, un cap de serie cum se spune, cu performante demne de invidiat. Motorizare V6 FSI, de 3500 cmc, care dezvolta 300 de cai, drept care viteza maxima posibila este de 250 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100km/h in numai 5,6 secunde! La toate aceste super-recomandari adaugati si transmisia integrala 4Motion, la o cutie de viteze DSG cu 6 trepte, pentru a avea imaginea completa a unei masini de superclasa,data la iveala in ultimele zile ale anului trecut, la Essen. La noi va sosi, probabil, in primavara, pretul nefiind comunicat inca de constructorul german. Oricum, prea ieftina nu va fi, asa ca nu ne intrebati nici despre consumul de benzina, pentru ca, la o masina de asemenea putere, consumul chiar nu e pe primul plan, nu?!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.