Centrul si nordul Bucurestiului, precum si zona Obor au fost paralizate, ieri, de o pana de curent care a creat un adevarat haos atat pe arterele de circulatie de la suprafata, cat si in subteran. Trafic blocat din cauza semafoarelor care nu au mai
Centrul si nordul Bucurestiului, precum si zona Obor au fost paralizate, ieri, de o pana de curent care a creat un adevarat haos atat pe arterele de circulatie de la suprafata, cat si in subteran. Trafic blocat din cauza semafoarelor care nu au mai functionat pentru cateva minute, tramvaie ramase in intersectii si cateva garnituri de metrou blocate in statii, aceasta a fost situatia pe care bucurestenii aflati ieri dupa-amiaza in zonele amintite au fost nevoiti sa-i faca fata. Mai mult, pana de curent a creat mari probleme bolnavilor internati la Spitalul Colentina, unitatea neavand generator propriu de curent. Potrivit reprezentantilor Electrica Muntenia Sud, intreruperea alimentarii cu energie electrica a fost cauzata de un scurtcircuit, intr-o statie de 110 kV.

Pana de curent a durat cateva zeci de minute si a reusit sa dea peste cap circulatia, intrucat semafoarele s-au blocat, iar cand au reintrat sub tensiune functionau doar pe galben intermitent. Tramvaiele si troleibuzele s-au oprit, unele dintre ele blocand intersectiile. Circulatia rutiera a fost afectata in Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Vict oriei, Piata Bucur Obor, pe Soseaua Colentina, Calea Victoriei, in zona Garii de Nord, pe Soseaua Stefan cel Mare, precum si la intersectiile dintre Calea Mosilor si strada Eminescu, Soseaua Mihai Bravu si Bulevardul Ferdinand. Pe aceste artere s-a circulat haotic pana cand au intervenit politistii de la Brigada Rutiera, scosi toti in strada pentru a debloca traficul. La doua ore de la incident, doar doua semafoare, cele din intersectiile Soseaua Colentina si strazile Doamna Ghica si Teiul Doamnei mai aveau probleme, restul functionand la parametri normali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.