Un handicapat care castigase 24 de milioane de dolari la ultima extragere a numerelor loto in anul 2005 a fost asasinat duminica dimineata in zona Rio de Janeiro, informeaza Rompres. Rene Sena (54 ani), persoana cu deficiente locomotorii la ambele pi
Un handicapat care castigase 24 de milioane de dolari la ultima extragere a numerelor loto in anul 2005 a fost asasinat duminica dimineata in zona Rio de Janeiro, informeaza Rompres. Rene Sena (54 ani), persoana cu deficiente locomotorii la ambele picioare, a fost atacat pe o strada din orasul Rio Bonito, situat in regiunea Rio de Janeiro, de doi motociclisti, in fata unui bar aflat nu departe de o intreprindere pe care o cumparase in urma cu doi ani. El a incercat sa le reziste celor doi care ii inhatasera servieta cu bani, iar acestia l-au impuscat in cap fugind apoi cu prada. Sena fusese singurul castigator la o extragere loto in decembrie 2005 si obtinuse 52 de milioane de reali (24,1 milioane de dolari). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.