Companiile SAAB din Suedia, Ramses Romania si AGI Group din Marea Britanie au achizitionat caietul de sarcini pentru privatizarea firmei Avioane Craiova, iar termenul pentru depunerea ofertelor a fost amanat din nou, cu 45 de zile, pentru 28 februar
Companiile SAAB din Suedia, Ramses Romania si AGI Group din Marea Britanie au achizitionat caietul de sarcini pentru privatizarea firmei Avioane Craiova, iar termenul pentru depunerea ofertelor a fost amanat din nou, cu 45 de zile, pentru 28 februarie, ca urmare a trecerii OPSPI la AVAS.

„Cele trei companii au efectuat vizite de documentare in firma si au cumparat caietul de sarcini pentru participarea la privatizare. Termenul limita de depunere a ofertelor a fost prelungit pentru 28 februarie, din cauza trecerii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS)“, a declarat responsabilul cu privatizarea din Avioane Craiova, Mircea Ionete, citat de Mediafax.

Trecerea in proprietate privata a companiei din Craiova va fi realizata prin vanzarea unui pachet reprezentand 80,93% din capitalul social al firmei. Initial, autoritatile au stabilit ca ofertele finale vor putea fi depuse pana la 30 octombrie 2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.