2009", a explicat cel mai cunoscut savant din lume, care si-a dobandit notorietatea prin publicarea, in 1988, a unei carti intitulate "O scurta istorie a timpului". Vanduta in zece milioane de exemplare in intreaga lume, aceasta s-a dovedit un succes
2009", a explicat cel mai cunoscut savant din lume, care si-a dobandit notorietatea prin publicarea, in 1988, a unei carti intitulate "O scurta istorie a timpului". Vanduta in zece milioane de exemplare in intreaga lume, aceasta s-a dovedit un succes iesit din comun. Zborul lui Stephen Hawking in afara atmosferei terestre depinde de progresele efectuate de programul spatiilor turistice ale firmei Virgin Galactic care apartine magnatului britanic Richard Branson. Acesta anuntase in luna septembrie, anul trecut, ca primul zbor este prevazut pentru inceputul lui 2009, la bordul unei nave care va decola de pe spatele unui avion si va transporta sase pasageri si doi piloti la circa 120 km deasupra Terrei.
Sponsorizat de un magnat britanic
Richard Branson a promis sa sponsorizeze calatoria astrofizicianului, al carei pret se ridica la 100.000 de lire (148.000 de euro).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.