Bomba revendicarii facute de S.C. FAUR S.A. asupra intregului complex „Lia Manoliu“ a facut, ieri, scantei printre mai-marii Federatiei Romane de Fotbal, ai Agentiei Nationale pentru Sport si ai Primariei Generale a Capitalei. Mircea San
Bomba revendicarii facute de S.C. FAUR S.A. asupra intregului complex „Lia Manoliu“ a facut, ieri, scantei printre mai-marii Federatiei Romane de Fotbal, ai Agentiei Nationale pentru Sport si ai Primariei Generale a Capitalei. Mircea Sandu e catranit ca fotbalul va ajunge sa se faca-n strada, Octavian Belu spera intr-o „solutie de compromis“. Belu este optimist chiar si la gandul ca FAUR ar putea castiga, dar complexul ar putea fi lasat in continuare pentru sportivi. Singurul relaxat al situatiei juridice create este primarul Adriean Videanu, care crede ca „actiunea este tardiv de tarzie“. Probabil ca primarul se gandea la Legea 10, numai ca in acest caz e vorba de altceva: revendicare! Procesul va incepe peste doua saptamani.

Bomba amorsata de SC FAUR S.A. prin actiunea in revendicare introdusa pentru complexul „Lia Manoliu“ a facut, ieri, valuri uriase, mai ales la nivelul Federatiei Romane de Fotbal, unde Nasu' Mircea Sandu a avut, se pare, o revelatie cu strazi aglomerate de fotbalisti in antrenamente. La nivelul Age ntiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu spera intr-o solutie de „compromis“ si, in cazul in care FAUR va castiga, complexul sa poata ramane tot in slujba sportului. Numai primarul general al Capitalei vede toata situatia in roz bonbon cu nervuri de marmura de Ruschita, afirmand, pleonastic, ca actiunea e „tardiv de tarzie“. Poate se gandea la Legea 10, care nu are treaba, in cazul de fata, cu criteriile de introducere a unei actiuni in revendicare. Videanu zice ca va continua proiectul pe „Lia Manoliu“. OK. Om vedea. Batalia abia acum incepe.

(Adina Anghelescu)

Adriean Videanu: 'Am preluat terenul liber de sarcini>>
Reactia reprezentantilor Primariei Capitalei fata de actiunea de revendicare a terenului si, implicit, a Complexului sportiv „23 August“, pe care urmeaza a fi ridicat proiectatul viitor stadion national, a fost foarte relaxata. „Actiunea este 'tardiv de tarzie>> si nu ne afecteaza cu nimic“, a reactionat Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei si promotorul viitorului proiect. Mai mult, edilul-sef a precizat ca „terenul respectiv a fost preluat de la Guvern liber de orice sarcini“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.