Tehnicianul dinamovistilor sustine ca transferul unui alt goalkeeper nu este o prioritate. In schimb, bosii clubului l-au angajat pe Gheorghe Nitu pentru a se ocupa de pregatirea lor. Mircea Rednic (foto) a revenit aseara la Bucuresti, la bordul auto
Tehnicianul dinamovistilor sustine ca transferul unui alt goalkeeper nu este o prioritate. In schimb, bosii clubului l-au angajat pe Gheorghe Nitu pentru a se ocupa de pregatirea lor. Mircea Rednic (foto) a revenit aseara la Bucuresti, la bordul autoturismului personal, dupa o vacanta prelungita in Belgia. Desi a plecat increzator, "Puriul" pare a se fi intors cu tolba goala, deocamdata, din tara unde viseaza sa se stabileasca intr-o zi.
Cel mai mediatizat nume de pe lista posibililor transferati de Dinamo in aceasta iarna, Sambegou Bangoura, se afla foarte aproape de un transfer la gruparea bucuresteana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.