Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) a acordat operatorului RCS & RDS licenta 3G, dupa ce compania a achitat prima transa a tarifului de eliberare a spectrului, in valoare de 10,5 milioane de dolari. "Compania RC
Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) a acordat operatorului RCS & RDS licenta 3G, dupa ce compania a achitat prima transa a tarifului de eliberare a spectrului, in valoare de 10,5 milioane de dolari. "Compania RCS & RDS se obliga, astfel, ca pana la sfarsitul lunii februarie sa ofere primele servicii 3G clientilor. Din acest moment, toate angajamentele pe care si le-a asumat la concurs devin obligatii, ceea ce inseamna concurenta mai mare pe piata si servicii 3G mai bune pentru utilizatori", spune Catalin Marinescu, presedintele IGCTI.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.