Sub pretextul restructurarii, Boc il sfatuieste pe premierul Tariceanu sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet mai suplu si sa ceara un vot de incredere. Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca primul-ministru trebuie sa vina cu o propunere de
Sub pretextul restructurarii, Boc il sfatuieste pe premierul Tariceanu sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet mai suplu si sa ceara un vot de incredere. Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca primul-ministru trebuie sa vina cu o propunere de restructurare a Guvernului, care presupune reducerea numarului de ministri de la 24 la 15-18, prin desfiintarea functiilor de ministru de stat si de ministru delegat. "Restructurarea Executivului trebuie facuta. Am sustinut inca din vara anului trecut: este o obligatie pe care am avut-o inca de la inceputul guvernarii si este adaugata la ea si obligatia de a corela Guvernul pe care il avem cu ceea ce exista in UE", a explicat Emil Boc. Pentru astfel de schimbari, Tariceanu trebuie sa obtina aprobarea Parlamentului. In conditiile in care in prezent Guvernul este unul minoritar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.