a soselei de centura, potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Ionel Dinu.
Conform aceleiasi surse, creditul a fost garantat cu veniturile proprii ale consiliului local, estimate pe o perioada de 25 de ani. ""In aceste venituri e
a soselei de centura, potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Ionel Dinu.
Conform aceleiasi surse, creditul a fost garantat cu veniturile proprii ale consiliului local, estimate pe o perioada de 25 de ani. ""In aceste venituri erau incluse si taxele ecologice, care in estimarile primarului ar fi adus la bugetul local venituri de peste trei miliarde de lei anual. Primarul s-a angajat la acest credit fara sa tina seama ca aderarea la Uniunea Europeana implica renuntarea la orice fel de taxe pe teritoriul Romaniei, inclusiv taxele ecologice. Acum este posibil ca, in urma unei reevaluari a fondurilor locale, banca din Anglia sa retraga creditul", ne-a declarat Ionel Dinu. El sustine ca, pana acum, Consiliul Local a primit suma de 10 milioane de euro, urmand ca banca sa vireze o alta transa de sase milioane si o alta de cinci milioane de euro.
In replica, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, sustine ca nu are cunostinta despre acest credit. "Tot ce s-a spus sunt doar bazaconiile lui Dinu. Noi avem alte credite, dar nu la banci externe si nu de valoarea aceasta", ne-a declarat Lucian Iliescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.