Liviu Luca, seful sindicalistilor din Petrom a fost audiat, ieri, in jurul pranzului, in calitate de martor, in dosarul de spionaj in care sunt implicati fostul ministru al economiei, Codrut Seres, mai multi fosti inalti functionari si reprezentanti
Liviu Luca, seful sindicalistilor din Petrom a fost audiat, ieri, in jurul pranzului, in calitate de martor, in dosarul de spionaj in care sunt implicati fostul ministru al economiei, Codrut Seres, mai multi fosti inalti functionari si reprezentanti ai CSFB. Liviu Luca a sosit, luni, in jurul pranzului la Parchetul General si a raspuns la intrebarile procurorilor DIICOT legate de un proiect de lege pe care ar fi incercat sa-l promoveze fostul ministru al economiei, Codrut Seres. Proiectul se referea la vanzarea a 8 la suta din actiunile Petrom catre asociatia PAS Petrom. Conform rezolutiei de punere sub invinuire a lui Seres, fostul ministru al economiei ar fi incercat sa promoveze acest proiect de lege la interventia bulgarului Stamen Stancev. Printre altele, din referat reiese clar ca cel care a elaborat proiectul ordonantei prin care cele opt procente ale Petrom destinate salariatilor urmau sa fie vandute de stat catre PAS a fost bulgarul Stamen Stancev. In 5 iunie 2005, Stancev il suna pe Michal Susak si ii da vestea buna ca i-a inmanat ministrului Seres proiectul ordonantei respective si mai are nevoie patru semnaturi pentru a fi prezentat spre aprobare guvernului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.