Bursa pare sa fi depasit evolutia agitata de inceput de an, sedinta de tranzactionare de ieri incheindu-se fara consemnarea unor modificari deosebite. Cursul actiunilor s-a depreciat, in medie, cu 0,40%, in timp ce indicele BET a inregistrat o variat
Bursa pare sa fi depasit evolutia agitata de inceput de an, sedinta de tranzactionare de ieri incheindu-se fara consemnarea unor modificari deosebite. Cursul actiunilor s-a depreciat, in medie, cu 0,40%, in timp ce indicele BET a inregistrat o variatie modesta, de -0,01%.
"Bursa a traversat o sesiune oarecum mai linistita spre deosebire de ceea ce s-a petrecut in acest an. Si lichiditatea, de 54,7 milioane lei (16,1 milioane euro), s-a plasat sub media din acest an", precizeaza Alin Brendea, directorul de tranzactionare al Prime Transaction. In sectorul bancar, in vreme ce actiunile BRD Groupe Societe Generale au pierdut aproape un punct procentual, ajungand la 20,5000 lei/titlu, iar cele ale Bancii Comerciale Carpatica Sibiu (BCC) - 0,83%, actiunile Bancii Transilvania (TLV) au rezistat la pretul sedintei anterioare, de 1,0500 lei/titlu.
Titlurile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF) au resimtit, ieri, o corectie de peste doua puncte procentuale. Cele mai afectate au fost actiunile SIF Moldova (SIF 2), care au pierdut 3,74%.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.