La interventia primarului Marian Vanghelie, alimentarea cu energie electrica a fost reluata. Directorul de imagine al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, a declarat ca furnizarea energiei electrice a fost intrerupta
La interventia primarului Marian Vanghelie, alimentarea cu energie electrica a fost reluata. Directorul de imagine al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, a declarat ca furnizarea energiei electrice a fost intrerupta inca de vinerea trecuta, din cauza neplatii unor restante din 2004-2005 de catre autoritatea locala. Conducerea ISMB considera ca Electrica ar fi putut sa rezolve aceasta situatie in timpul vacantei si nu sa ia aceasta masura cu doar doua zile inainte de inceperea scolii. El a adaugat ca, fiind vorba despre o unitate care pregateste personal in domeniul alimentar, oprirea curentului electric a afectat agregatele frigorifice din dotare. La randul sau, directorul unitatii, Teofil Vultur, a declarat ca este vorba despre 100 de milioane de lei vechi, care reprezinta penalitati la plata cu intarziere a energiei de catre primarie. Aceasta suma nu este mare in conditiile in care, lunar, pentru unitate se platesc 700-800 de milioane de lei, a adaugat directorul, precizand ca aceste datorii s-au acumulat de-a lungul timpului si ca problema trebuie rezolvata. Vultur apreciaza ca masura reprezinta "un usor abuz" al furnizorului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.