Fiscului, pentru a scoate un tir de cosmetice blocat in vama. Ce i s-a spus? In unele cazuri, ca trebuie sa plateasca TVA, chiar la produse venite din UE, dar functionarii motivau ca aceasta operatiune nu tine de ei si nu pot ajuta. Altii spuneau ca
Fiscului, pentru a scoate un tir de cosmetice blocat in vama. Ce i s-a spus? In unele cazuri, ca trebuie sa plateasca TVA, chiar la produse venite din UE, dar functionarii motivau ca aceasta operatiune nu tine de ei si nu pot ajuta. Altii spuneau ca trebuie sa plateasca accize, dar nu se stia unde. In final, s-a gasit chiar un functionar care sa ii spuna ca nu mai are de platit nimic.
"Destinatarul final, bugetul statului, colecteaza TVA-ul prin conturi deschise la trezorerie. Nu se stie unde trebuie platit si daca intrebi la organele abilitate de reglementare si control raspunsul este:
n-am reusit sa citim inca cele 300 de pagini


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.