Creditul pentru nevoi personale fara garantii (sau nevoi personale nenominalizate) este pe cat de practic, pe atat de usor de obtinut. Prezentandu-ne la banca cu adeverinta de venit si cererea de credit, formulare tip obtinute de la ghiseu sau de pe
Creditul pentru nevoi personale fara garantii (sau nevoi personale nenominalizate) este pe cat de practic, pe atat de usor de obtinut. Prezentandu-ne la banca cu adeverinta de venit si cererea de credit, formulare tip obtinute de la ghiseu sau de pe site-ul www.finzoom.ro, copie dupa cartea de munca, o factura de utilitati, necesara determinarii domiciliului, si, bineinteles, cartea de identitate, solicitarea noastra va intra imediat in procedura de analiza, respectiv aprobare a creditului. Durata de aprobare a unui credit pentru nevoi personale fara garantii (sau nevoi personale nenominalizate) este in medie de 2 zile. Dupa cum sugereaza si denumirea sa, banca nu solicita a fi mentionat scopul creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia (facturi, contracte, avize, bonuri fiscale etc.). Insa oricine va incerca sa contracteze un astfel de credit, cu siguranta isi va pune problema monedei in care va fi incheiat contractul de credit, pentru ca in functie de aceasta, difera si rata dobanzii, comisioanele percepute (valoarea si mod de aplicare) sau durata si suma maxima ce poate fi obtinuta. Pentru a va usura alegerea, www.finzoom.ro a realizat un studiu comparativ pentru cele doua monede, EURO si RON, avand insa in vedere urmatoarele elemente comune: credit de nevoi personale fara garantii, perioada de creditare: 60 luni, suma de 5.000 EURO, respectiv echivalentul in RON, 17.000 RON.
Toate aceste informatii sunt disponibile pe www.finzoom.ro, portal financiar care compara dinamic, in functie de Dobanda Anuala Efectiva (DAE), ofertele actualizate ale tuturor bancilor: credite de nevoi personale (fara garantii, cu garantii reale, cu ipoteca, credite pentru studii, vacanta, tratamente medicale), cat si credite imobiliare/ipotecare, credite si leasing auto. De asemenea, exista pagina de detalii si scadentar, pentru fiecare credit in parte, unde pot fi vizualizate informatii complete cu privire la creditul respectiv, precum si posibilitatea de a aplica online gratuit pentru creditul dorit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.