Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a declarat ieri, la reunirea lotului, ca gruparea ardeleana "este in curs de a onora toate solicitarile lui Sabau, pentru ca acesta sa ramana si dupa finalul actualului sezon. "Clubul e in curs de a onora t
Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a declarat ieri, la reunirea lotului, ca gruparea ardeleana "este in curs de a onora toate solicitarile lui Sabau, pentru ca acesta sa ramana si dupa finalul actualului sezon. "Clubul e in curs de a onora toate solicitarile antrenorului pentru a ramane aici. E vorba de la vara incolo, fiindca pana la vara are contract", a spus Horoba, care considera ca Gloria ar putea prinde si un loc in Cupa UEFA, insa numai conjunctural. "Obiectivul echipei este cel putin Intertoto si cel mult Cupa UEFA, bineinteles. Conjunctural am putea sa prindem si un loc de Cupa UEFA, insa trebuie sa ne multumim si cu un loc de Intertoto pentru ca batalia va fi foarte aspra in fruntea clasamentului. Nu vad eu cum Timisoara, Rapid, CFR vor abandona lupta pentru un loc in Cupa UEFA", a precizat Horoba. La randul sau, Sabau a declarat ca, in ciuda faptului ca echipa sa se afla pe locul 6, este prea mult sa se gandeasca la Cupa UEFA. "Este bine de fiecare data sa-ti fixezi niste obiective ambitioase. Nu poti tot timpul sa te gandesti cum sa eviti retrogradarea. Pentru noi, in acest moment, sa ne gandim la Cupa UEFA, chiar daca suntem pe locul 6, este prea mult, trebuie sa fim realisti, dar in acelasi timp avem obligatia sa speram, sa credem, sa ne pregatim foarte bine, sa obtinem cat mai multe puncte, iar daca este posibil vom fi foarte fericiti", a declarat antrenorul Gloriei. Altfel, ardelenii se vor pregati in Bistrita, iar din 25 ianuarie vor efectua un cantonament in Turcia. Capitanul Sandu Negrean are si el ganduri mari. "In primul rand ne dorim sanatate in retur, sa confirmam locul 6 si sa depasim si pe Timisoara in noul an. Meciul direct cred ca va fi acasa si putem sa-l transam mai usor. Exista sanse sa evoluam in Intertoto daca vom continua evolutiile din tur", a declarat Negrean.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.