Ieri, ca o gluma a soartei, sediul Electrica a ramas in intuneric! Nordul si estul Capitalei au fost paralizate, incepand cu ora 14.15, din cauza unei pene de curent, cauzate de defectiuni in reteaua de inalta tensiune de 110 kV. Circulatia tramvaiel
Ieri, ca o gluma a soartei, sediul Electrica a ramas in intuneric! Nordul si estul Capitalei au fost paralizate, incepand cu ora 14.15, din cauza unei pene de curent, cauzate de defectiuni in reteaua de inalta tensiune de 110 kV. Circulatia tramvaielor si troleibuzelor a fost intrerupta timp de aproximativ 50 de minute, in zonele Calea Grivitei, Calea Victoriei, Stefan cel Mare si Mihai Bravu, Obor, Colentina, Ferdinand (fost Dimitrov) si Iancului, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladarau. Tramvaiele si troleibuzele s-au oprit, unele dintre ele blocand intersectiile. Comisarul Constantin Stroescu, de la Brigada Politiei Rutiere, a declarat ca agentii de circulatie au fost trimisi urgent pe teren. A fost data peste cap si circulatia metroului pe tronsonul Piata Victoriei - Dristor 2. Nicu Soava, directorul general al Metrorex, a afirmat ca trenurile s-au oprit, dar niciunul nu a ramas blocat in tunel, toate reusind sa ajunga in statii. Cladirea Guvernulului a ramas fara curent, timp de aproximativ 10-15 minute.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.