Din banii primiti pentru consolidarea Palatului Culturii, Val Condurache, directorul Complexului Muzeal Moldova, si-a cumparat masina de serviciu. Nu oricare, ci un VW Touareg, care costa 39.900 de euro, fara TVA. Turbat de furie, prefectul de Iasi a
Din banii primiti pentru consolidarea Palatului Culturii, Val Condurache, directorul Complexului Muzeal Moldova, si-a cumparat masina de serviciu. Nu oricare, ci un VW Touareg, care costa 39.900 de euro, fara TVA. Turbat de furie, prefectul de Iasi a sesizat Ministerul Culturii, sugerand schimbarea lui Condurache.
In toamna anului trecut, Ministerul Culturii a alocat un milion de euro pentru inceperea lucrarilor de consolidare a Palatului. Banii au fost obtinuti printr-un imprumut de la BERD si ar fi trebuit sa fie cheltuiti pana la finele anului 2006. Invocand alocarea tardiva a banilor, Condurache a solicitat ministerului schimbarea destinatiei fondurilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.