Nicolas Sarkozy, mi-nistrul de Interne al Frantei si, cel mai probabil, candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale din 2007, nu are sprijinul premierului Dominique de Villepin. Acesta a anuntat ca nu va sustine candidatura lui Sarkozy la
Nicolas Sarkozy, mi-nistrul de Interne al Frantei si, cel mai probabil, candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale din 2007, nu are sprijinul premierului Dominique de Villepin. Acesta a anuntat ca nu va sustine candidatura lui Sarkozy la alegerile interne din UMP pentru desemnarea candidatului dreptei la alegerile prezidentiale din primavara. Colaborator apropiat al presedintelui Jacques Chirac si rival politic al lui Nicolas Sarkozy, premierul Dominique de Villepin ca nici macar nu are de gand sa participe la votul programat in cadrul Congresului UMP din 14 ianuarie. Presedintele Chirac nu a anuntat inca daca va participa sau nu la acest congres.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.