Publicatiile de scandal din lume si site-urile gen "people" sau "actustar" abunda in stiri care mai de care mai incendiare privitoare la viata intima a starurilor. Nici faimoasa Nicole Kidman, in varsta de 39 de ani, aflata pe primul loc pe lista cel
Publicatiile de scandal din lume si site-urile gen "people" sau "actustar" abunda in stiri care mai de care mai incendiare privitoare la viata intima a starurilor. Nici faimoasa Nicole Kidman, in varsta de 39 de ani, aflata pe primul loc pe lista celor mai bine platite actrite publicata de "The Hollywood Reporter", dupa ce anul trecut iesea pe locul 2, in acelasi top, nu este ocolita. Casatoria sa cu Keith Urban, controversatul cantaret country, pare sa fie sortita esecului, Nicole fiind grav judecata de catre fanii sai, care nu sunt de acord cu relatia dintre cei doi. 71 la suta dintre fanii actritei, interogati de catre revista In Touch, considera ca proaspetii insuratei ar fi aproape de finalul drumului. In opinia acestora, dependenta de alcool si relatie extraconjugala in care a fost implicat de curand Urban cu manechinul Kimberly Wyatt, nu fac altceva decat sa duca la destramarea cuplului. In timp ce cariera cinematografica este in ascensiune. Nicole Kidman, va juca, in curand, in adaptarea pentru marele ecran a unei piese celebre de pe Broadway, pelicula la care va participa si in calitate de producator. Este vorba de piesa "Rabbit Hole", scrisa de americanul David Lindsay-Abaire, care - culmea! - prezinta povestea unui cuplu ce reuseste sa treaca peste o tragedie si sa-si regaseasca echilibrul. Compania lui Kidman, Blossom Films, va produce adaptarea cinematografica a piesei. Kidman este castigatorea a trei premii Globul de Aur, pentru rolurile din "The Hours", pentru muzicalul "Moulin Rouge" si pentru productia "To Die For".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.