Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, ieri, ca sunt competenti sa judece contestatia la executarea mandatului de arestare, formulata de catre ruso-americanul Vadim Don Benyatov. Magistratii au stabilit drept termen pentru luarea in discutie
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, ieri, ca sunt competenti sa judece contestatia la executarea mandatului de arestare, formulata de catre ruso-americanul Vadim Don Benyatov. Magistratii au stabilit drept termen pentru luarea in discutie a contestatiei data de 16 ianuarie. Judecatorii au respins, astfel, exceptia formulata de catre procurorii DIICOT din cadrul Parchetului General, care au solicitat ca instanta sa-si decline competenta in favoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, din moment ce, mai nou, in dosar a fost inculpat si fostul ministru Codrut Seres.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.