Guvernul britanic a lansat ieri o campanie publicitara in valoare de un milion de lire sterline, prin care va avertiza ca angajatorii care ofera de lucru romanilor si bulgarilor fara permise de munca risca sa ajunga la inchisoare! Campania, anuntata
Guvernul britanic a lansat ieri o campanie publicitara in valoare de un milion de lire sterline, prin care va avertiza ca angajatorii care ofera de lucru romanilor si bulgarilor fara permise de munca risca sa ajunga la inchisoare! Campania, anuntata de tabloidul britanic The Sun, vizeaza in special firmele mici care platesc imigrantii cu salarii minime. Patronii care vor fi prinsi ca angajeaza muncitori la negru vor fi amendati cu 2.000 de lire sterline sau risca o pedeapsa cu doi inchisoare pentru exploatare. Nici romanii si bulgarii depistati ca lucreaza la negrunu vor scapa, amenda pentru aceste cazuri va fi de 1000 de lire sterline.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.