In incercarea de a face concurenta iPodului de la Apple folosit ca accesoriu auto, presedintele corporatiei americane Microsoft, Bill Gates, a anuntat duminica, la Salonul Consumatorului de Electronice de la Las Vegas, incheierea unui parteneriat cu
In incercarea de a face concurenta iPodului de la Apple folosit ca accesoriu auto, presedintele corporatiei americane Microsoft, Bill Gates, a anuntat duminica, la Salonul Consumatorului de Electronice de la Las Vegas, incheierea unui parteneriat cu Ford Motor Company. Scopul? Integrarea unei tehnologii Microsoft in modelele de autovehicule Ford. Sistemul, denumit Sync, va permite conectarea telefoanelor celulare si a media playerelor, precum Microsoft Zune, la masina. Controlul se va face vocal sau prin butoanele montate pe volan. Sync, primul pas major pentru introducerea software-ului Microsoft Auto, ofera posibilitatea apelarii prin intermediul dispozitivului hands-free si poate citi mesajele text primite folosind sistemul audio al masinii. Desigur, Sync poate face conexiunea si cu un music player Zune, arata "International Herald Tribune".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.