Banca germana Eurohypo, specializata in finantari imobiliare si de proiecte din sectorul public, va deschide, in perioada imediat urmatoare, un birou de reprezentanta la Bucuresti, pentru consolidarea pozitiei pe piata Europei Centrale si de Est, a a
Banca germana Eurohypo, specializata in finantari imobiliare si de proiecte din sectorul public, va deschide, in perioada imediat urmatoare, un birou de reprezentanta la Bucuresti, pentru consolidarea pozitiei pe piata Europei Centrale si de Est, a anuntat, ieri, institutia bancara.
"Avand in vedere aderarea la Uniunea Europeana, ne-am plasat pe aceasta piata atractiva la momentul oportun. Statutul de membru al UE va imbunatati economia acestui stat. Romania este una din pietele emergente ale Europei Centrale si de Est si a inregistrat in ultimii ani o rata de crestere de circa 5% din PIB, fata de mai putin de 2% cat este in UE", a declarat, intr-un comunicat, presedintele Eurohypo, Bernd Knobloch.
Reprezentantii bancii au afirmat ca Romania ofera oportunitati in special in ceea ce priveste investitiile imobiliare, cu rate mari de crestere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.