sub conducerea tehnicianului Cosmin Olaroiu cu miscari de streching alaturi de ceilalti doi portari, Cornel Cernea si Cezar Lungu. Apoi, cei trei au trecut la diverse exercitii cu balonul, fara insa sa se ajunga la plonjoane. Deodata, dupa o saritura
sub conducerea tehnicianului Cosmin Olaroiu cu miscari de streching alaturi de ceilalti doi portari, Cornel Cernea si Cezar Lungu. Apoi, cei trei au trecut la diverse exercitii cu balonul, fara insa sa se ajunga la plonjoane. Deodata, dupa o saritura, brazilianul Andrey s-a asezat jos, tinandu-se de genunchiul stang. Imediat a sosit langa el medicul Stelei, care l-a examinat. Impacientat, managerul general Mihai Stoica a mers si el langa fotbalist, fiind insotit de impresarul lui Nazario. Brazilianul nu a mai putut continua antrenamentul, urmand sa se stabileasca daca accidentarea este grava sau doar o simpla intindere. Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca Nazario va trebui sa se lupte pentru postul de titular care ii revine lui Cornel Cernea dupa evolutiile avute in toamna anului trecut. Stelistii mai au in vizor doi jucatori brazilieni care evolueaza in campionatul intern, dar sansele ca ei sa vina in Ghencea sunt relativ mici, pentru ca pe fir au intrat cluburi cu un potential financiar superior. Tehnicianul stelist l-a contrazis pe patronul Gigi Becali care a spus ca i-ar conveni ca Dica sa plece pentru ca Steaua trebuie sa-si schimbe tactica.
N-a uitat sa-i intepe pe Iancu si pe Copos
Olaroiu este de parere ca Dica nu poate fi inlocuit. "Steaua este dependenta de realizarile lui Dica. Daca el pleaca, nu poate fi inlocuit. In cazul unui transfer, intr-adevar, tactica s-ar schimba, pentru ca va trebui sa jucam poate cu trei atacanti", a precizat Oli care a mai spus ca Dica are o singura oferta de la un singur club, care nu a are legatura cu un impresar din Romania. Antrenorul stelist a mai spus ca principalul obiectiv al echipei sale in 2007 este o noua participare in Liga Campionilor. Tehnicianul a fost invitatul directorului Scolii federale de antrenori, Mircea Radulescu, la cursurile PRO tinute ieri la Casa Fotbalului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.