MediaPro Music incepe anul cu un nou proiect muzical care-i are ca protagonisti pe Andra si fratele ei, Sandel. Artista de numai 20 de ani va lansa impreuna cu fratele ei primul album de muzica populara din cariera. Andra si Sandel vor canta impreun
MediaPro Music incepe anul cu un nou proiect muzical care-i are ca protagonisti pe Andra si fratele ei, Sandel. Artista de numai 20 de ani va lansa impreuna cu fratele ei primul album de muzica populara din cariera. Andra si Sandel vor canta impreuna "De la frate la sora", acesta fiind titlul noului material realizat impreuna cu MediaPro Music si care va aparea pe piata la sfarsitul acestei luni. "De la frate la sora" reprezinta, mai mult decat un album, un proiect de familie, materialul fiind compus in intregime de Sandel. Acesta contine atat duete cantate de Andra si Sandel, cat si piese interpretate de acestia individual. Cele 14 melodii sunt inspirate din zona Banatului, zona in care Andra si Sandel s-au nascut si au copilarit. Albumul reprezinta o noutate atat pentru Sandel care este la prima tentativa de compozitor, cat si pentru public, cat si pentru Andra care este interpreta de muzica pop si r&b.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.