Proiectul urmareste reconfigurarea si modernizarea pietei, concomitent cu amplasarea unei statii de tramvai si a peroanelor aferente in zona centrala. Se va realiza un important punct intermodal de transport, calatorii care vor utiliza mijloacele de
Proiectul urmareste reconfigurarea si modernizarea pietei, concomitent cu amplasarea unei statii de tramvai si a peroanelor aferente in zona centrala. Se va realiza un important punct intermodal de transport, calatorii care vor utiliza mijloacele de transport in comun urmand a avea acces la statia de metrou "Piata Eroii Revolutiei" si la peroanele statiei de tramvai printr-un tunel pietonal subteran, care va subtraversa piata intre cele doua trotuare laterale. Accesul va fi facilitat prin scari rulante si ascensoare. Termenul de finalizare a investitiei este sfarsitul lunii aprilie 2008.
Pe 15 ianuarie vor demara si lucrarile la proiectul privind reabilitarea conductei publice de gaze naturale pe Sos. Giurgiului, care se preconizeaza ca vor fi finalizate pana la 5 februarie 2008. Pe parcursul derularii proiectului, traficul general in zona va fi inchis pe Sos. Giurgiului, sensul de circulatie Cimitirul Bellu - Piata Progresului, pe tronsonul cuprins intre Piata Eroii Revolutiei si Str. Bazaltului. Sunt recomandate urmatoarele rute ocolitoare: Piata Eroii Revolutiei - Str. Stoian Militaru - Sos. Giurgiului; Piata Eroii Revolutiei - Bd. Constantin Brancoveanu - Str. Luica - Sos. Giurgiului; Piata Eroii Revolutiei - Bd. Pieptanari - Prelungirea Ferentari - Str. Zetarilor - Str. Alexandru Anghel - Sos. Giurgiului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.