Drumul National 1 a au fost inundate in cursul dupa-amiezii de masini, iar garile au fost asaltate de calatori.
Aglomeratia a fost sporita de miile de studenti si elevi care reincep astazi cursurile. De cealalta parte, punctele de trecere
Drumul National 1 a au fost inundate in cursul dupa-amiezii de masini, iar garile au fost asaltate de calatori.
Aglomeratia a fost sporita de miile de studenti si elevi care reincep astazi cursurile. De cealalta parte, punctele de trecere a frontierei din vestul tarii au fost pline de romanii care s-au intors la munca in strainatate. Intrarea in Bucuresti pe DN1 a tocat si in acest weekend nervii soferilor. Turistii care au plecat la munte cu masinile au stat, ieri, la intoarcerea din vacanta, la cozi de sute de metri pentru a intra in Capitala. Din zona aeroportului Henri Coanda si pana aproape de Piata Presei Libere, dupa-amiaza si mai ales spre seara s-a circulat din nou bara la bara. Dornici sa ajunga mai repede acasa, bucurestenii nu au ezitat sa se certe, sa claxoneze si sa se injure. Unii au ajuns sa regrete intreg concediul. "M-am relaxat trei zile, ca intr-o ora sa ajung un pachet de nervi cum eram la plecare", a spus un turist de 27 de ani, enervat de aglomeratia pe care a indurat-o tot drumul de la Busteni la Bucuresti. (Delia Chilianu)
Mii de "stranieri"la vamile din vest
Peste 34.000 de persoane au intrat sau au iesit din Romania in ultimele sapte zile pe la vamile din vestul tarii. La Nadlac, traficul s-a desfasurat in acest weekend cu dificultate, din cauza numarului mult mai mare de calatori, in special romani, care se intorc la munca in strainatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.