Giulestenii se reunesc astazi la ProRapid, iar miine va fi proba cintarului.

Dupa o pauza de aproape o luna, rapidistii se reunesc astazi la ProRapid, in vederea pregatirii pentru returul de campionat. Dupa sarbatorile cu cirnati si sa
Giulestenii se reunesc astazi la ProRapid, iar miine va fi proba cintarului.

Dupa o pauza de aproape o luna, rapidistii se reunesc astazi la ProRapid, in vederea pregatirii pentru returul de campionat. Dupa sarbatorile cu cirnati si sarmale, jucatorii lui Razvan Lucescu vor trece miine proba cintarului - tehnicianul a anuntat ca vor fi amenzi drastice in cazul surplusului de greutate -, dupa care se vor pregati in Bucuresti pina pe 16 ianuarie, cind este programat primul turneu de pregatire in Insulele Canare.

Razvan Lucescu se va intilni cu echipa tatalui sau, Sahtior Donetk, intr-un cadru exotic, insa cei doi tehnicieni nu se vor confrunta inca o data. In schimb, Rapid va disputa doua amicale in compania norvegienilor de la Rosenborg Trondheim si a danezilor de la Brondby, in cadrul unui patrulater la care va participa si echipa lui Mircea Lucescu. Pina la revenirea in tara, pe 26 ianuarie, giulestenii vor mai disputa un meci de verificare, in compania unei formatii din a doua liga spaniola.

La reunirea de astazi, singura noutate a Rapidului va fi Ionel Ganea, transferat in iarna de la Dinamo. Ar putea sa se prezinte, totusi, si armeanul Karamian (foto), desi negociaza cu Poli Timisoara, pentru ca nu a ajuns la un acord cu George Copos, dupa ce a solicitat 400.000 de euro la instalare si un salariu de 200.000 de euro pe an. In schimb, giulestenii s-au despartit de Ciprian Vasilache, trimis in tur la echipa a doua, dupa o neintelegere cu Razvan Lucescu. Atacantul de 23 de ani a fost cedat definitiv la Pandurii. Nici Grozdanovski nu va mai ajunge la Rapid dupa demisia lui Andone de la Omonia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.