Parlamentului, dupa asaltul celor 50.000 de vizitatori care au vrut sa vada, gratuit, cladirea inaltata de Nicolae Ceausescu, arata ca sistemul de vot, cel de sonorizare si telefoanele din plen vor trebui verificate, pentru se constata daca mai funct
Parlamentului, dupa asaltul celor 50.000 de vizitatori care au vrut sa vada, gratuit, cladirea inaltata de Nicolae Ceausescu, arata ca sistemul de vot, cel de sonorizare si telefoanele din plen vor trebui verificate, pentru se constata daca mai functioneaza. Miile de curiosi au apasat pe butoanele de vot, au simulat ca dorm in fotoliile deputatilor si au vorbit la telefoanele instalate in primele randuri, pentru a fi la dispozitia liderilor grupurilor parlamentare. In plus, unii dintre cei care au patruns in cladire au innodat microfoanele de la tribuna, au tras de telefoane si au umplut pupitrele de zeama, provenita de la portocalele consumate in timpul plimbarii prin palat. "Uite, mami, votez!", striga un copil, in timp ce batea cu pumnul in sistemul electronic de vot. Intr-o veche traditie autohtona, unii din vizitatori au scris pe pupitrele deputatilor, dar acestea au fost sterse de femeile de serviciu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.