Telenovela Artiom Karamian (foto) se afla in plina derulare. Armeanul ii tine de mai bine de doua luni in joc de glezne pe oficialii rapidisti, prin amanarea semnarii unui nou contract. In plus, mijlocasul sustine ca are oferte si de la Galatasaray,
Telenovela Artiom Karamian (foto) se afla in plina derulare. Armeanul ii tine de mai bine de doua luni in joc de glezne pe oficialii rapidisti, prin amanarea semnarii unui nou contract. In plus, mijlocasul sustine ca are oferte si de la Galatasaray, Besiktas, Hamburg si Livorno, dar continua sa se gandeasca.
Una dintre conditiile lui Artiom pusa echipelor care sunt interesate de serviciile sale este aceea a transferului la pachet impreuna cu fratele sau geaman, Arman, ultima oara la Ceahlaul Piatra Neamt. Karamian a negociat sambata la pranz cu George Copos, iar la finalul discutiilor parea convins sa continue in Giulesti, mai ales ca bosii echipei ii promisesera si o prima de instalare de 200.000 de euro, fata de contractul de 150.000 de euro anual. "In proportie de 90% voi ramane la Rapid. Nu spun suta la suta pentru ca n-am semnat contractul, dar ne-am inteles", spunea Artiom la finalul discutiilor.
Si stia el de ce. Pentru ca seara, mijlocasul a fost contactat de Marian Iancu, timisorenii oferindu-i un milion de dolari pentru un contract valabil trei ani si jumatate, plus promisiunea transferului la Poli si a lui Arman. Astfel ca Artiom a reinceput sa se gandeasca ce oferta sa aleaga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.