Cine spune ca o femeie celebra - fie ca este om politic, cercetator, scriitor, jurnalist, medic, avocat, actor sau artist liric - reuseste sa atinga fericirea mult-visata? Multumirea profesionala nu compenseaza, de regula, lacunele aparute in viata
Cine spune ca o femeie celebra - fie ca este om politic, cercetator, scriitor, jurnalist, medic, avocat, actor sau artist liric - reuseste sa atinga fericirea mult-visata? Multumirea profesionala nu compenseaza, de regula, lacunele aparute in viata sentimentala a unei femei, care se dedica exclusiv muncii creatoare. Viata de cuplu sau relatia cu odraslele, daca se-ntampla sa existe, se intampla sa ramana adesea pe plan secund.
De aici decurg dramele sau, in cel mai bun caz, micile neintelegeri, disensiuni etc.
Uneori se cauta "vinovatul". Fara nici un rezultat.
Pentru ca, referitor la viata in doi, la uniunea libera, neconditionata de avantaje materiale, cei care decid sunt numai partenerii. Ei, care, dintr-un entuziasm trecator, fara substanta, sau din sentimente cu adevarat profunde, au stabilit sa mearga impreuna.
Numai ca, la un moment dat, basmul se destrama. Cazuri sunt cu sutele si cu miile in lumea femeilor celebre. Starurile de cinema nu fac exceptie. Mai ales starurile...
Dar nu numai.
Faimoasa Teri Hatcher, vedeta din serialul tv "Desperate Housewives" ("Neveste disperate"), difuzat si la noi, a trecut deja prin doua divorturi dureroase. Ultimul a determinat-o sa afirme ca nu vrea sa mai traiasca vreodata aceasta experienta.
Potrivit site-ului pipole.net, citat de Click News, Teri "se simte foarte linistita alaturi de fiica sa, Emerson Rose, si nu va permite niciunui barbat sa-i strice aceasta stare".
"Nu cred ca ma voi recasatori vreodata. Cel putin asa gandesc acum. A trecut ceva timp de cand nu am mai invitat un barbat la mine acasa. Nu voi permite nimanui sa-mi strice linistea din familie", a spus Teri Hatcher. Cu ceva timp inainte, Hatcher declara, intr-o emisiune, ca "un tip" cu care iesise i-a spus verde-n fata ca nu vrea o femeie cu obligatii.
Si totusi, inca mai cuteza sa spere ca va gasi iubirea visata. Pesemne ca intalnirile cu nu mai putin celebrul George Clooney, actorul care a facut-o sa creada ca acest lucru nu este imposibil, dar si cu Ryan Seacrest, prezentatorul emisiunii "American Idol", nu au aprins scanteia de care are nevoie o poveste de iubire... fara sfarsit. Publicatiile preocupate de vietile amoroase ale starurilor au lasat sa curga multa cerneala in paginile lor, pe aceasta tema. Ce sa-i faci, dezavantajele celebritatii!
Dar pentru ca subiectul cu pricina aduce multe necazuri si femeilor obisnuite, nu putem sa nu inseram o "proba" despre nemultumirea doamnelor, tot de peste Ocean, si motivele divorturilor din ce in ce mai frecvente, toate facute publice de revista "Woman's Day", citata de aceeasi sursa. Sondajul, releva ca femeile sunt nemultumite de partenerii de viata din nenumarate motive.
Important este, potrivit studiului efectuat pe un esantion format din 3.000 de femei din toate statele americane, ca doar 36 la suta dintre reprezentantele sexului s-ar recasatori cu barbatul care le sta alaturi, in timp ce20 la suta s-ar gandi mai bine inainte de a face acest pas. 76 la suta dintre ele au recunoscut ca au secrete fata de soti, iar 84 la suta si-ar dori sa stie daca barbatul le-ar insela.
49 la suta dintre acestea au declarat ca si-au surprins partenerul impreuna cu o alta femeie sau cel putin il banuiesc ca ar fi avut o aventura extraconjugala. Asadar, e de inteles de ce 39 la suta dintre femei flirteaza constant cu alti barbati si 76 la suta viseaza la Feti-frumosi. Neaparat celebri si bogati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.