Casa de Economii si Consemnatiuni a reluat, incepand din 1 ianuarie, sistemul de plata a pensiilor in cont sau card bancar, au anuntat, joi, reprezentanti ai bancii de economii. CEC si CNPAS au semnat, in decembrie 2006, o noua conventie prin care su
Casa de Economii si Consemnatiuni a reluat, incepand din 1 ianuarie, sistemul de plata a pensiilor in cont sau card bancar, au anuntat, joi, reprezentanti ai bancii de economii. CEC si CNPAS au semnat, in decembrie 2006, o noua conventie prin care sunt stabilite coordonatele acestei colaborari. Orice pensionar care doreste sa primeasca pensia intr-un cont deschis la CEC va incheia un contract. Pentru pensionarii care vor opta pentru un card, CEC pune la dispozitie cea mai mare retea electronica de eliberare de numerar prin card din Romania, accesibila in aproape 1.400 unitati din mediul urban si rural. Detinatorul unui card de debit CEC nu mai depinde de programul bancii, avand acces permanent la pensia proprie. Banii pot fi retrasi de la bancomatele CEC, fara comision, sau ale altor banci, cu comision. De asemenea, posesorii de carduri pot face si plati la comercianti. In prezent, peste 400.000 de clienti au conturi de plata a pensiei deschise la CEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.