Sampanie, flori, cadouri si aglomeratie ieri la sediul PNTCD, unde taranistii l-au sarbatorit, de Sfantul Ion, pe presedintele de onoare al partidului, Ion Diaconescu. Simtindu-se confortabil in centrul atentiei, fruntasul taranist si-a primit invita
Sampanie, flori, cadouri si aglomeratie ieri la sediul PNTCD, unde taranistii l-au sarbatorit, de Sfantul Ion, pe presedintele de onoare al partidului, Ion Diaconescu. Simtindu-se confortabil in centrul atentiei, fruntasul taranist si-a primit invitatii in verva, cu umorul caracteristic, povestind chiar ca a fost invitat de o televiziune sa-si sarbatoreasca ziua alaturi de tizul sau, Ion Iliescu, oferta pe care a refuzat-o. "Chemati-l pe Iliescu aici, la partid!", a sugerat, glumet, un taranist. "Nu, pentru ca daca soseste, o sa creada lumea ca a venit sa ne spioneze", a spus razand Diaconescu. Taranistul a ciocnit un pahar cu invitatii, s-a plans de "seceta" dupa ce sampania s-a terminat, a primit multe cadouri simbolice, flori, sticle de vin, dar si unele consistente: un telefon fix, "pentru a tine legatura cu partidul mai bine" si un televizor. "Tocmai am aflat ca i se stricase televizorul, asa ca am conspirat pentru acest cadou", a destainuit un taranist. Colegii de partid i-au urat 1000 de ani langa ei, pentru a-i ajuta sa nu-si piarda "directia". "Ati spalat numele de Ion al lui Iliescu cu al dumneavoastra", l-a felicitat un alt penetist. Printre invitati s-a numarat si academicianul nonagenar Gabriel Tepelea, pe care Diaconescu l-a intampinat jovial: "Ia uite, alte forte tinere au venit sa ni se alature", a spus razand taranistul. El nu a evitat sa arate ca partidului ii lipseste spiritul de familie, solidaritatea, si i-a indemnat pe taranisti sa sarbatoreasca mai des, "pentru a intari familia". (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.