Gabriela si Monica Irimia, gemenele care formeaza trupa "Cheeky Girls", au adunat datorii de 130.000 de lire sterline, iar unii dintre creditori ameninta cu vanzarea locuintei lor din East Sussex pentru recuperarea banilor, conform publicatiei Mail o
Gabriela si Monica Irimia, gemenele care formeaza trupa "Cheeky Girls", au adunat datorii de 130.000 de lire sterline, iar unii dintre creditori ameninta cu vanzarea locuintei lor din East Sussex pentru recuperarea banilor, conform publicatiei Mail on Sunday.
Specialistii din lumea muzicii pop sunt de parere ca problemele financiare ale gemenelor de la Cheeky Girls au fost cauzate de managerul trupei, mama fetelor, Margareta Irimia Semal.
Fetele au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune Popstars: The Rivals. Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)" a devenit rapid hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga.
Graham Stone, directorul agentiei Vegas Entertainments, cu sediul in Devon, a declarat ca a dat-o de cinci ori in judecata pe mama fetelor pentru ca aceasta nu i-a platit o suma pe care i-o datora. Stone a declarat ca i-a platit Margaretei 5.000 de lire sterline pentru a se ocupa de realizarea unui videoclip pentru una dintre artistele pe care acesta le manageriaza.
Videoclipul s-a dovedit a fi de foarte proasta calitate si din acest motiv Stone a cerut banii inapoi, dar Irimia a refuzat sa plateasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.