Suntem obisnuiti cu sondajele si clasamentele care ne atrag, permanent, atentia asupra starurilor hollywoodiene, a vedetelor de televiziune de peste Ocean, mereu in vizorul publicatiilor life&style. Trecerea in noul an abunda in astfel de "topuri" pr
Suntem obisnuiti cu sondajele si clasamentele care ne atrag, permanent, atentia asupra starurilor hollywoodiene, a vedetelor de televiziune de peste Ocean, mereu in vizorul publicatiilor life&style. Trecerea in noul an abunda in astfel de "topuri" privind nu numai calitatea profesionala a acestora, ci si atuurile fizice si vestimentare. Ei, bine, cine credeti ca a fost vedeta feminina cu cea mai reusita coafura in 2006? E greu sa te pronunti, de aici, din Carpati, unde vedetelor noastre locale li se consacra prea putine spatii, sau chiar deloc, in materie de "cea mai..."
Dar cum ne place sa admiram, extaziindu-ne in fata frumusetii, perfectiunii etc., tot ce "creste" dincolo, iata, site-ul news.sawf.org, citat de Click News, ne aduce mai multe lamuriri, in aceasta privinta.
Vedeta feminina cu cea mai reusita coafura in anul 2006, ni se spune ca este Eva Longoria, starul din serialul "Neveste disperate". In plus, ni se atrage atentia ca Eva "a urcat pe prima pozitie a clasamentului vedetelor cu cel mai frumos par, dupa ce anul trecut s-a situat doar pe locul trei".
Si asta nu este nimic, pe langa anterioarele clasamente, care o desemnau tot pe Eva "cea mai sexy vedeta de televiziune a tuturor timpurilor". Sigur, in ce priveste referinta temporala se mai fac mici incurcaturi, confuzii nevinovate... Tinand insa cont de ritmul alert al declasarilor si surclasarilor, care se succed cu o viteza ametitoare cand e vorba de staruri, nimic nu mai surprinde. Cert este ca frumoasa actrita Eva Longoria, care interpreteaza rolul lui Gabrielle Solis, un fost sexy manechin in serialul de televiziune amintit, nu i-a lasat deloc indiferenti pe cei de la supermarketul englezesc Sainsbury, care au realizat sondajul respectiv.
Cat priveste drumul parcurs pana la rangul de sex-symbol, nu se poate spune ca acesta a fost chiar dificil. Dupa un rol mai putin remarcabil, obtinut in 2000, intr-un episod din cunoscutul serial "Beverly Hills", care marca prima sa aparitie in televiziune, restul a venit de la sine. Anul 2004 ii aducea rolul lui Gabrielle Solis, care a facut-o celebra.
Astfel, in 2005, o regasim alaturi de Christian Bale in "Harsh times", si de Kim Basinger si Michael Douglas in "The Sentine". Cu siguranta, nu frumusetea podoabei capilare a adus-o pana aici.
Acelasi sondaj nu i-a trecut cu vederea nici pe barbatii-vedete. Actorul George Clooney, care in 2006 a beneficiat de un loc favorizat la categoria "cel mai sexy", a fost numit acum barbatul cu cea mai ingrijita pieptanatura. Imaginati-va ca restul clasamentelor, care-i aduc in prim plan pe reprezentantii starurilor - femei si barbati - cu cele mai nereusite coafuri, nu mai conteaza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.