Secretarul general-adjunct al PC, Codrin Stefanescu sustine ca Guvernul Tariceanu isi numara ultimele zile, iar urmatorul premier va fi Radu Berceanu, care va conduce Executivul provizoriu, pana la declansarea alegerilor anticipate. Stefanescu a afir
Secretarul general-adjunct al PC, Codrin Stefanescu sustine ca Guvernul Tariceanu isi numara ultimele zile, iar urmatorul premier va fi Radu Berceanu, care va conduce Executivul provizoriu, pana la declansarea alegerilor anticipate. Stefanescu a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca democratul Radu Berceanu "isi face incalzirea" si se pregateste pentru a deveni viitorul premier, intr-o formula de tranzitie, pana la declansarea alegerilor anticipate, desi aceasta solutie nu este neaparat impartasita si de presedintele PD, Emil Boc. Dupa alegeri, postul de premier va fi luat de Theodor Stolojan, a mai afirmat Stefanescu, potrivit Mediafax. Liderul PC a adaugat ca Berceanu este pregatit pentru a prelua functia de premier in aceasta perioada de tranzitie, deoarece "poate fi usor de inlocuit" si "este un om disciplinat", care poate sa duca greul dupa Guvernul Tariceanu si apoi sa predea stafeta omului care este impus pentru aceasta functie: Stolojan. Stefanescu a promis ca PC va aduce in perioada urmatoare mai multe dovezi privind aceste previziuni politice. Tot ieri, conservatorii au anuntat ca vor initia consultari cu partidele politice, pentru a construi o formula de contrapondere la noua alianta PD-PLD, mentionand ca este posibila si o modificare a strategiei politice. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.