Hotii se adapteaza vremurilor si dezvolta un nou tip de inselaciune. Ei cauta batrani care au rude in strainatate si incearca sa-i convinga sa le dea bani, prostindu-i ca le-au adus pachete. Indivizii actioneaza in grupuri formate din 2-3 persoane. O
Hotii se adapteaza vremurilor si dezvolta un nou tip de inselaciune. Ei cauta batrani care au rude in strainatate si incearca sa-i convinga sa le dea bani, prostindu-i ca le-au adus pachete. Indivizii actioneaza in grupuri formate din 2-3 persoane. O batrana din Bucuresti a ramas fara doua mii de euro, dupa ce un barbat si o femeie, pe care nu-i vazuse niciodata, au resit sa o pacaleasca. Hotii au fost deosebit de convingatori si cu temele bine facute, potrivit editiei electronice a postului Realitatea TV. In Capitala sunt 4-5 grupari, care actioneaza in special in sediile bancilor, in piete si in unitatile postale. "Patrund in locuinta acestora unde in timpul discutiilor cu privire la modul in care sa intre in posesia banilor acestor sume de bani distrag atentia victimei si sustrag sume de bani si bijuterii", a declarat Mihai Pitulescu, sef Serviciul de Investigatii Criminale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.