Craiova castiga intr-un an cat alti functionari publici in zece. Indemnizatiile celor care conduc regiile craiovene sunt de ordinul zecilor de milioane de lei vechi, bine "garnisite" cu sporuri si prime de performanta, care se cifreaza intre 300 si 4
Craiova castiga intr-un an cat alti functionari publici in zece. Indemnizatiile celor care conduc regiile craiovene sunt de ordinul zecilor de milioane de lei vechi, bine "garnisite" cu sporuri si prime de performanta, care se cifreaza intre 300 si 400 milioane de lei vechi!
Printre cei mai bogati directori ai institutiilor craiovene sunt cei din fruntea regiilor autonome aflate in subordinea Primariei Craiova. Desi nu multa lume a auzit de ei, craiovenii ii platesc pe acesti sefi de regii cu salarii de zeci de milioane de lei. La acestea se adauga, dupa o "reteta prescrisa" de Primaria si Consiliul Local Craiova, sporuri si prime de merit aproape la fel de mari ca salariile de baza plus premii anuale a cate 12 salarii lunare.
12 salarii plus indemnizatia lunara, plus sporuri...
Tatian Tudorache - directorul Regiei de Termoficare Craiova, Virgil Boboc - directorul Regiei Autonome de Transport Craiova si Ilie Badescu - directorul RAADPFL Craiova castiga, fiecare in parte, sute de milioane anual. Tatian Tudorache, seful de la Termoficare, si Ilie Badescu, directorul de la Fondul Locativ, au un salariu de baza de 33.900.000 de lei vechi pe luna, o nimica toata in comparatie cu sporurile si indemnizatiile suplimentare pe care le primesc. Carora li se adauga o prima anuala de toata frumusetea, votata cu voiosie intr-o sedinta ordinara a Consiliului Local Craiova si aprobata de Prefectura Dolj: 12 salarii de baza, respectiv 400.000.000 ROL. Virgil Boboc, omul din fruntea Regiei Autonome de Transport Craiova, are o leafa de baza mai "modesta", doar 27.247.000 de lei vechi pe luna plus sporuri, adaosuri si alte drepturi banesti, fara valoare precizata in contract.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.