Chiar uitasem de Claudiu Raducanu cel perceput de intreaga lume a sportului drept un monument al stupizeniei, ale carui ispravi si vorbe de duh sunt prea cunoscute pentru a mai pierde vremea reamintindu-le. Ei bine, imediat dupa Anul Nou aflaram ca a
Chiar uitasem de Claudiu Raducanu cel perceput de intreaga lume a sportului drept un monument al stupizeniei, ale carui ispravi si vorbe de duh sunt prea cunoscute pentru a mai pierde vremea reamintindu-le. Ei bine, imediat dupa Anul Nou aflaram ca alta panarama, Tibi Lung, s-a transferat la o formatie rapciugoasa din Cipru. Prima oara ne-a surprins faptul ca oamenii aia au adus un jucator din liga noastra secunda, adica de la Caracal, ca sa fim mai expliciti, insa ulterior ni s-a livrat informatia suplimentara ca santaliul portar a ajuns in Cipru la recomandarea lui Claudiu Raducanu, care s-a pripasit de ceva vreme pe acolo. Ne-am simtit jenati, intrucat ar fi trebuit sa ne dam seama din start ca singurul care-l putea recomanda pe Tibisor n-avea cum cum sa fie altul decat Claudel. Va dati seama ce prietenie apriga ii leaga pe cei doi, ceva in genul celei mult mai celebre dintre Suca si Sache al lu' Zapcitu', ca doara cu totii sunt originari din cunoscuta regiune de snoava si anecdota a "eternei Terra Nova", cum mai inspirat decat banuia i-a spus un poet de renume judetean Olteniei. Ce-i drept, cei doi nu vor evolua la aceeasi echipa, desi Claudiu asa si-ar fi dorit, deoarece el nu se intelegea cu coechiperii sai nici in romaneste, daramite in "cipriota", insa chiar si asa, la oarecare departare unul de celalalt, pe pariu ca se vor vizita reciproc, vor iesi in oras sa se dea in scranciob, sa se tamponeze cu masinutele in parcul de distractii alaturi de cei de-o minte cu ei ori sa se joace cu lopatica si galetusa in nisip, astfel incat bastinasii din insula sa aiba ce povesti cand s-or intoarce acasa. Cine stie, poate ca tocmai din cauza prezentei celor doi cealamapadii pe acolo s-o fi si renuntat la deja traditionalul turneu de pregatire al echipei nationale in Cipru, "tricolorilor" mai de soi fiindu-le probabil "tarsa" sa fie asociati cu Tibi si Claudiu. Apropo de "nationala", baiatul lui Lung declara ca el inca se mai gandeste la aceasta, intrucat este inca tanar pentru postul sau. Auzi-l, Satano!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.